top of page

KWANTUM
BLUEPRINT

Laat je systeem opnieuw programmeren met dé intelligentie in de elementen van de natuur.

Lars_studiostoks-17.jpg

Wapen je gezondheid tegen een samenleving die alsmaar verder van onze natuur afdrijft..

Lars van den Nieuwenhoff - Medeoprichter IkiGuides

Heb je ooit bewust om je heen gekeken en afgevraagd in wat voor een wereld we beland zijn? De mens (Homo Sapiens) loopt nu zo'n 300.000 jaar over planeet aarde. Ruim 95% van die tijd leefden we als jagers en verzamelaars, één met onze natuurlijke omgeving. 

Onze huidige "moderne" omgeving lijkt geen druppel meer op de omgeving waarin we al die duizenden jaren hebben gefloreerd.

 • We leven in betonnen huisjes, afgeschermd van natuurlijk licht

 • We zijn letterlijk ontaard door rubberen zolen en torenhoge gebouwen

 • We verstoren zelfs onze elektromagnetische omgeving met elektrische apparaten en kunstmatige EMF's

Nog altijd worden dit soort factoren afgedaan als irrelevant. Als ze niet relevant zijn, waarom is het ons dan nog nooit gelukt om het tij van onze gezondheidscrisis te keren met behulp van westerse geneeskunde en medicatie? Zelfs voedingsavies, beweging en suppletie lijken niet voldoende te zijn...

De boodschap is duidelijk: we moeten nog een stap dieper gaan om overeind te blijven in onze huidige "moderne" samenleving. 

De Kwantum BluePrint is na het succes van de EpiGenetica BluePrint een splinternieuwe deep-dive in jouw relatie tot de natuur om je heen. Hierbij gaan we talloze nieuwe dots connecten, zodat jij je cruciale verhouding tot de natuur nóg fundamenteler leert begrijpen.

Alleen zo maken we een kans om de problemen van onze moderne samenleving te overstijgen.

pf merijn.png
Wat een deepdive in jezelf! Nooit gedacht dat dit zoveel inzichten zou geven in mijn dagelijkse well being….. licht, lucht, water, magnetisme, straling, energie, interne communicatie! Hoe bewuster je bent hoe preciezer je kan bijsturen! Big shout out! Bedankt Lars je hebt zeker bijgedragen aan Merijn 3.0!

Merijn Schrauwen

mitochondrieen energievoorziening kwantum blueprint_edited.jpg

Kwantumbiologie laat ons zien dat zowel gezondheid en ziekte volledig worden gedreven door energie. Je gezondheid is het resultaat van je vermogen om verschillende vormen van energie zo efficiënt mogelijk te benutten.

Energie is je primaire voorwaarde voor gezondheid. Zonder energie valt je complexe systeem op slag stil. Toch heb je waarschijnlijk nooit geleerd wat nou de essentiële benodigheden zijn om jouw interne batterij op volle toeren te laten draaien.

Westerse gezondheidszorg focust zich volledig op het menselijk DNA. Wat blijkt nu? Ons DNA is totaal niet verantwoordelijk voor onze energiehuishouding. Deze wordt namelijk compleet geregeld via onze mitochondriën! Dit zijn oeroude bacteriën die in symbiose leven met je menselijke cellen om ze van energie te voorzien. Oftewel: je persoonlijke energiefabriekjes.

Nu wetenschap zich eindelijk op mitochondriën richt, zien we dat minstens 85% van de moderne gezondheidsproblemen direct te relateren zijn aan een verstoorde energieproductie. Ook zien we dat goed werkende mitochondriën het basisrecept zijn voor een gezond, fit en duurzaam leven. 

Je mitochondriën zijn extreem gevoelig voor veranderingen in je omgeving. Denk aan het dag-nacht ritme, licht, EMF, je voeding, temperatuur en talloze andere prikkels. Ze hebben het steeds zwaarder in deze moderne samenleving. Daarom gaan we je in de Kwantum BluePrint laten zien hoe jij de balans in je omgeving herstelt zodat je interne energiecentrale weer floreert.

Ná energie komt alles aan op "timing"..

Jij bestaat uit miljarden cellen. In elke cel lopen tot wel 100.000 biochemische processen per seconde!

Je begrijpt dat al deze processen tot op de nanoseconde nauwkeurig getimed moeten worden. Zo niet, dan ontstaat er direct chaos en binnen no-time bijbehorende klachten, pijntjes of zelfs ziekte.

Gelukkig heb je een centrale biologische klok in je brein die extreem nauwkeurig de tijd bepaalt op basis van de prikkels uit jouw natuurlijke omgeving (licht, duisternis, magnetisme etc.). Op deze manier kan je elk vitaal proces in je lichaam met verbazingwekkende precisie coordineren, MITS... je jouw klok de juiste input geeft!

Onze moderne levens zijn te arm aan de juiste/natuurlijke input, terwijl we overspoeld worden met verstorende onnatuurlijke input. Hierdoor is onze biologische klok standaard van slag, waardoor we letterlijk tijd (lees: vitaliteit!) verliezen.

Het gevolg is chaos, energieverspilling, ontsteking en versnelde veroudering. Dit is het fundament voor haast iedere westerse moderne aandoening. Van huidproblemen (eczeem, psoriasis), allergieen en asthma tot aan auto-immuunaandoeningen (reuma, hashimoto, MS, IBS) en metabole aandoeningen (overgewicht, diabetes, alzheimer, parkinson).

Het omkeren van deze en vele andere problemen begint dus bij het herstellen van de tijd in je biologische klok. Dit is de absolute prioriteit tijdens de Kwantum BluePrint.

Lars_studiostoks-5.jpg
pf niels.png

Niels Manshanden

Er is een nieuwe afdeling van de gezondheids wereld voor me open gegaan. Een afdeling die je eigenlijk terugbrengt naar de basis, en je daarnaast tot in detail uitlegt waarom de basis het juiste voor je is. Voor zover ik weet heb ik niet eerder een cursus gedaan die me zoveel nieuwe inzichten heeft gegeven.
 
Het heeft dan ook veel invloed gehad op mijn dagelijks leven doordat ik allerlei nieuwe inzichten aan het toepassen ben. En met resultaat want mijn gezondheid lijkt zich nog verder te verbeteren. Dus wat mij betreft kan ik iedereen deze cursus aanraden!

Jouw Kwantum BluePrint Guide

Lars van den Nieuwenhoff

Tijdens mijn studiejaren in de geneeskunde kwam ik erachter dat onze gezondheidszorg gek genoeg niet is ingesteld op gezondheid..

We zijn gezondheid gaan zien alsof we een voertuig zijn met losse onderdelen waar aan gesleuteld kan worden bij klachten of problemen. Met deze mentaliteit hebben we nog altijd geen échte oplossing voor onze gezondheidscrisis.

Wat mij betreft is dit een pijnlijk helder signaal dat het de hoogste tijd is voor betere vragen over de manier waarop we momenteel leven.

Het probleem ligt niet in ons, maar in onze omgeving. Onze technologie en moderne ontwikkelingen hebben ons afgesloten van de natuur. We kunnen natuurlijk ook niet meer terug naar de prehistorie... dus dit betekent dat we een manier moeten vinden om beide werelden zo harmonieus mogelijk samen te brengen.

Het mooie van deze opdracht is dat we gedwongen worden om onszelf in relatie tot de natuur te herontdekken. Dit is tevens onze belangrijkste opdracht ooit!

Ik kan niet wachten om je mee te nemen op deze facinerende reis.

jorn-trial-run.png

Wat deze symbiose jou gaat brengen:

Hoe meer jij je overgeeft aan de intelligente programmering van de natuur en hoe beter je de onnatuurlijke elementen in je leefomgeving weet te vermijden, hoe sterker je gezondheid zal floreren. De Kwantum BluePrint gaat je van A-Z meenemen langs dit proces van herverbinding, waardoor je na het traject precies weet:

✅ Hoe je de zon- en ander licht als je krachtigste medicijn kan gebruiken

✅ Hoe je je nooit meer zorgen hoeft te maken over onder- of overgewicht ondanks KCAL-inname

✅ Hoe je jezelf optimaal voedt op basis van tijd/seizoenen, je locatie en je persoonlijke blauwdruk

✅ Hoe je jouw diepste regeneratieve en helende programma's activeert, overdag én in je slaap

✅ Hoe je je wapent tegen de drastische toename van EMF, toxisch blauw licht en "vuile stroom"

✅ Hoe je jouw water zuivert en coherent/gestructureerd maakt voor optimale (re)hydratatie

✅ Hoe je weer volledige controle krijgt over je mind door je dopaminehuishouding te beschermen

Alle oplossingen voor onze problemen, klachten en aandoeningen zijn er al. Onze enige taak is om deze oplossingen tot expressie te brengen door ons opnieuw bloot te stellen aan het juiste gedrag en de juiste omgeving. 

Hoe deze reis er uit zal zien

De inhoud van 8 weken aan verdiepende modules:

Hoe we jou tijdens deze reis guiden:

wekelijkse content kwantum blueprint.jpg

Wekelijkse Content

In de 8 weken van dit traject krijg je telkens toegang tot een nieuwe module die je zelfstandig doorlopt. Het programma bevat een logische structuur, zodat je stap voor stap kunt bouwen aan je doelen. Aan het eind van elke module krijg je een samenvatting met de belangrijkste punten en een concreet stappenplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

bruisende community kwantum blueprint.jpg

Bruisende Community

Het veranderen van je levensstijl is niet altijd makkelijk. Daarom krijg je ook toegang tot de Kwantum BluePrint Groep waar je terecht kunt om elkaar te motiveren, helpen, inspireren en om ervaringen te delen. We zijn ervan overtuigd dat dit jouw resultaten sterk ten goede komt. We doen dit samen!

live meetings kwantum blueprint.jpg

Webinars

Tijdens het programma krijg je toegang tot uitgebreide aanvullende webinars, waarin je antwoord krijgt op al je vragen. In totaal staat er aanvullend op het programma nog meer dan 10 uur aan webinar voor je klaar!

ondersteuning kwantum blueprint.jpg

Professionele Support

Iedereen heeft een unieke blauwdruk. Plaats deze unieke blauwdruk in een unieke leefomgeving en je krijgt een oneidige verzameling aan uitdagingen op je pad richting optimale gezondheid. Daarom zijn wij er tijdens het programma altijd om je persoonlijk te begeleiden in dit proces.

Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot de volgende extra's

pf elma.jpg
Wow, wat een ongelooflijk bijzonder programma heb jij gemaakt Lars. Ik ben al zo lang bezig met mijn gezondheid en voeding, maar door jouw uitgebreide programma vielen eindelijk alle puzzelstukjes op z'n plek. Alle informatie, duidelijke uitleg en stappenplannen zijn mega waardevol. Ik ben blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan. Dankjewel voor het delen van al jouw kennis en wijsheid!

Elma Maaskant

Kwantum BluePrint

Laat je opnieuw programmeren met de intelligentie van de natuur

Leer in 8 weken, in gemiddeld 20 minuten per dag, hoe je herverbinding met de natuurlijke elementen kunt gebruiken om de weg terug te vinden naar optimale gezondheid in deze moderne wereld. Je ontwikkelt hierbij een diep begrip van hoe de natuur werkt en hoe jouw systeem is geprogrammeerd om naadloos op deze natuur aan te sluiten zodat je altijd en overal kunt floreren ondanks de drastische veranderingen in onze leefomgeving.

Hierbij krijg je:

 • Toegang tot 6 grensverleggende modules

 • Toegang tot professionele guiding tijdens je reis

 • Toegang tot de IKI community en besloten groep

 • Toegant tot de waardevolle BluePrint-proof productenlijst en promoties

 • Toegang tot alle bonushoofdstukken, Webinars en extra content

Hierdoor heb je na deze BluePrint een fundamenteel beter begrip van jezelf en de natuur om je heen!

€550

€375

(Betaling in 6 termijnen mogelijk)

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van dit programma dat we je tot een week na aanmelding een "niet goed geld terug" garantie aanbieden als het programma niet aan je verwachtingen voldoet.

niet goed geld terug.png
pf lonneke.jpg

Lonneke Scholten

Nadat ik de Epigenetica Blueprint al had gedaan, waar ik onwijs veel van heb geleerd, werd ik meteen super enthousiast toen de Kwantum Blueprint zijn intrede deed.
Soms beland je wel even in de "misschien wil ik dit allemaal helemaal niet weten" vibe, want deze wereld en de algehele gezondheid van de gemiddelde mens is er aardig slecht aan toe, maar door te weten waar je op kunt letten, kun je het stukje bij beetje fijner en gezonder voor jezelf maken.
Er komen, naast onwijs veel theorie, ook veel echt praktische tips aan de orde, over welke waterfilters of blauwfilterbrillen of supplementen nou echt goed zijn. Scheelt weer een hoop gedoe in een oerwoud van neppe zooi op het internet. En aan het eind van elke module zit ook een stappenplan zodat je gericht aan de slag kunt met het geleerde.
 
Ik vind deze cursus, zéker in combinatie met de Epigenetica Blueprint echt een onwijze aanwinst voor mijn eigen ontwikkeling. Echt, echt, echt de moeite waard als je wilt weten hoe de boel er aan toe gaat op microniveau. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen, dan kun je in elk geval bewustere keuzes maken :)
 • Voor wie is het programma?
  Heel eerlijk: Lang niet voor iedereen.. Tijdens de Kwantum BluePrint gaan we namelijk enorm veel aan je geven, maar in ruil daarvoor vragen we ook veel van jou. We gaan namelijk diep graven om bij de basisprincipes van het leven en de drijvende kracht achter jouw gezondheid te komen. Dit vergt een hoop intrinsieke motivatie om deze fundamentele principes te willen leren begrijpen en te gaan implementeren in je leven. Het voordeel is dat wanneer je je door dit relatief intense leerproces hebt geslagen, je jezelf en de natuur om je heen voor het eerst écht zal begrijpen. Ben je zelf een therapeut, arts of andere professional? Dan dagen we je des te meer uit om dit nieuwe perspectief of kwantum gezondheid te ontdekken. Het programma is informeel geschreven, maar bevat talloze wetenschappelijke referenties.
 • Voor wie is het niet?
  Voor degene die naar een quick fix zoeken of niet bereid zijn zich ver onder te dompelen in de werking van de elementen van de natuur. Op veel van de topics die we gaan bespreken is geen "one size fits all" van toepassing. Dit betekent dat wij je helpen met het fundament, maar vervolgens zul je dit fundament zelf uit moeten gaan bouwen en optimaliseren voor jouw specifieke leefstijl en omgeving. Uiteraard supporten we je ook binnen dit proces!
 • Krijg ik een voeding/training schema?
  Ons doel is om jou handvatten en resultaten voor het leven te geven. Geen "sixpack-challenge" van zes weken, waarbij je klakkeloos de stappen volgt en op het einde nog steeds niet zelfstandig resultaat kunt behalen. In tegenstelling tot de EpiGenetica BluePrint krijg je hier geen uitgebreid voedginschema of beweegschema. Wel geven we je een seizoensgebonden eet-template waarmee je je eigen maaltijden op de juiste manier kunt samenstelling naar aanleiding van de tijd van het jaar en de locatie waar je woont. Ook geven we je praktische tips om effectief te bewegen/work-outs te doen op basis van de fase van gezondheidoptimalisatie waarin je je momenteel bevindt.
 • Hoeveel tijd kost het me?
  Elke week komen er nieuwe hoofdstukken vrij. Het lezen kost je vaak niet meer dan 20 minuten per dag. Het eindresultaat hangt uiteindelijk wel af van hoeveel tijd je bereid bent in jezelf te steken. Net zoals met school, werk of sport, hoe meer tijd je in jezelf investeert, des te beter je wordt. Elk hoofdstuk geeft je eigenlijk een keuze. Je leert over de consequenties, maar ook wat je kunt doen om het te optimaliseren. Deze oplossingen zijn vaak simpel en klein, maar moet waarschijnlijk wel een nieuwe gewoonte worden. Het kost je elke dag wat tijd om hier bewust mee om te gaan en stap voor stap in je leven te implementeren. Het hele programma eigen maken in 6 weken is waarschijnlijk te hoog gegrepen, maar dit is ook niet het doel van het programma. Daarom hou je na 6 weken ongelimiteerd toegang tot de content en kun je terug intunen waar en wanneer je maar wilt.
 • Kan ik het op mijn eigen tempo volgen?
  Elke week komen er nieuwe hoofdstukken vrij. Het lezen kost je vaak niet meer dan 20 minuten per dag. Het eindresultaat hangt uiteindelijk wel af van hoeveel tijd je bereid bent in jezelf te steken. Net zoals met school, werk of sport, hoe meer tijd je in jezelf investeert, des te beter je wordt. Elk hoofdstuk geeft je eigenlijk een keuze. Je leert over de consequenties, maar ook wat je kunt doen om het te optimaliseren. Deze oplossingen zijn vaak simpel en klein, maar moet waarschijnlijk wel een nieuwe gewoonte worden. Het kost je elke dag wat tijd om hier bewust mee om te gaan en stap voor stap in je leven te implementeren. Het hele programma eigen maken in 6 weken is waarschijnlijk te hoog gegrepen, maar dit is ook niet het doel van het programma. Daarom hou je na 6 weken ongelimiteerd toegang tot de content en kun je terug intunen waar en wanneer je maar wilt.
 • Wat is het verschil tussen de EpiGenetica BluePrint en de Kwantum BluePrint?
  Beide programma's bieden een fundamentele gids voor jouw persoonlijke reis richting optimale gezondheid. Binnen de EpiGenetica BluePrint maak je kennis met de besturingsmechanismen van je genen en hoe je met alles wat je eet, drinkt, doet, of denkt invloed uitoefent op de expressie van die genen (en daarmee je gezondheid). Op basis hiervan gaan we kijken wat jij allemaal kunt doen om te zorgen dat je je genen een zo gezond mogelijk input geeft. Bij de Kwantum BluePrint richten we ons veel meer op je biologische klok en je energiefabriekjes (je mitochondriën). Alhoewel we deze topics in de EpiGenetica BluePrint al beknopt bespreken, is er nog zoveel meer te vertellen over deze "missing links" voor onze gezondheid. Hoe verder we "moderniseren" en afdrijven van onze natuur, hoe meer deze essentiële systemen onder druk komen te staan. Het feit dat we pas relatief recent erkennen dat deze systemen veel doorslaggevender zijn dan dat we voorheen durfden te geloven, is de verklaring voor ons nog altijd niet omgekeerde gezondheidscrisis. Iedereen die de Kwantum BluePrint doorloopt, zal bij de nu nog extreem selecte groep horen die deze problematiek fundamenteel leert begrijpen en belangrijker nog: leert te managen!
Lars_studiostoks-30.jpg

Ben je klaar voor herverbinding met je/de Natuur?

bottom of page