top of page

Aanmelden voor het Iki Retreat

Door onderstaand formulier in te vullen reserveer je vast jouw plekje voor onze retreat op 24 september aanstaande!


Indien je graag wilt overnachten kan je dit via deze link bijboeken.
 

Ons Iki Retreat vindt plaats op het magische Landgoed Mariahoeve - een groene oase van 20 hectare in Drenthe (Papenvoort).

Het doel van deze dag is samenkomen met een mooie groep mensen, genieten van diverse workshops en je epigenetisch potentieel ontdekken.
 


Het Programma
We beginnen de dag met een Jivamukti Yoga workshop door Gigi Ringel. Een stimulerende sessie die niet alleen op je fysiek, maar ook op je spirit aangrijpt.

Samantha Koch neemt je daarna mee in professionele fermentatie workshop. Ze gaat ons verrijken met de wetenschappelijke achtergrond van fermenteren, maar het zou geen workshop zijn als we ook niet zelf onze handjes vuil gaan maken.

Daarna krijg je een masterclass van Lars waarin hij unieke inzichten met je gaat delen over je eigen blauwdruk. Zodoende dat je na zijn verhaal nooit meer hetzelfde naar die blauwdruk zal kijken.

De vierde, en laatste, workshop van de dag wordt gegeven door Jimmy Jansen. Een muzikale ademsessie waarbij ademhaling en live muziek samensmelten, met een magische en fysieke ervaring tot gevolg.

Uiteraard verzorgen wij ook de hele dag het eten en drinken! Dieetwensen kunnen aan ons worden doorge
geven.
 

 

Start en Aanmelding
We starten om 09.00 (inloop 08.00 - 08.30 ) en rond 18.00 gaan we aan tafel voor het aflsuitende avondmaal.

Wil je deze dag vol kennis, verbinding en ontspanning graag bijwonen? Het aanmelden is simpel: vul onderstaand formulier in.

Geen zorgen over direct betalen - we willen je eerst de kans geven om jouw plekje te reserveren, de rest komt later.

Wij hebben er zin in!

Jorn, Lars, Shaquillah en Noa

PS: Zodra we de lijst met aanmeldingen compleet hebben, gaan we uitzoeken of er veel mensen uit dezelfde regio komen en kijken of we iets kunnen regelen voor vervoer, denk aan een shuttle bus vanaf een locatie.

 

PPS: Indien gewenst, is het ook mogelijk om te overnachten op locatie. Dit kan de avond voor de retreat zijn zodat je niet vroeg op hoeft, of op de dag zelf zodat je lekker lang kan blijven hangen bij het kampvuur. En indien je wel aandurft de lange rit te maken, zorgen wij voor goede podcast-tips zodat je je niet verveelt onderweg.

Prijs: €197,- p.p.

IMG_1557.HEIC

Aanmelden

Thanks for submitting!

bottom of page