top of page
ZbC9uZRBQadRre5trNdg_epigenetica-blueprint-omslag.jpeg

EPIGENETICA
BLUEPRINT

Optimaliseer je genen voor meer energie, geluk en vitaliteit

90935278_1116456968690143_4384839675647361024_n_edited.jpg

Ervaar hoe het voelt om weer fysiek en mentaal te floreren

Jorn Bosma - Oprichter IkiGuides

 

Ik dacht altijd: "Hoe is het toch mogelijk dat we in één van de meest welvarende landen ter wereld wonen, met méér kennis, technologie, specialisten en geld dan ooit, maar niet in staat zijn om onszelf gezond te maken én te houden."

Ik had echt alles geprobeerd, maar nooit was de puzzel compleet. Ik bleef worstelen met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeur schommelingen.

Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn genen niet in steen geschreven staan, maar dat ik juist 100% controle heb over hoe mijn genen zich gedragen. De gangbare commerciële 'oplossingen' kijken puur naar de oppervlakte.

Met dit programma gaan we kijken tot in de diepste kern van jouw cellen. Dit is waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Zodra we hier gaan optimaliseren, volgt de rest zo goed als vanzelf.

Op deze manier is het niet alleen mogelijk om ziekten en aandoeningen te verhelpen of voorkomen, maar je ervaart zelfs hoe het voelt om fysiek en mentaal te floreren!

Met als uiteindelijk doel dat jij een gevoel van 'controle en houvast' over je gezondheid krijgt door alle informatie en daardoor een pure interesse in de optimale jij!

Schermafbeelding 2022-10-20 om 08.17.23.png

Het probleem ligt bijna nóóit bij jouw persoonlijke blauwdruk..

Lars van den Nieuwenhoff - Mede-oprichter IkiGuides

 

...maar eerder bij onze radicaal veranderende omgeving en afwijkende gewoonten. Hierdoor verkeren we in een constant gevecht om balans, zowel fysiek als mentaal.

 

Daarom is het de hoogste tijd om het heft in eigen handen te nemen en weer te luisteren naar je innerlijke behoeften.

Waarschijnlijk ben je hier met één van de volgende uitdagingen

Kortom: Je wilt weer volledige controle nemen over je gezondheid

 

Tijdens deze BluePrint leren we je niet alleen naar de ‘waarom’ achter je gezondheidsprobleem te kijken, maar geven we je ook alle middelen om direct aan de slag te gaan met het optimaliseren van je eigen gezondheid.

De weg naar gezondheid van binnenuit

Scherm­afbeelding 2023-01-05 om 15.40.24.png

"Wauw! Dat dit niet als basis in de biologieboeken staat, is eigenlijk een schande. In deze cursus leer je niet alleen verantwoorde keuzes te maken qua voeding, je leert ook hoe het komt dat de processen op celniveau worden verstoord en hoe je deze zelf kunt herstellen voor een duurzame gezondheid! 'Samen op weg naar een betere gezondheid', maar dan beginnend van binnenuit!"

Malou Vermeij

Neem de touwtjes weer in handen

Onze genen zijn geprogrammeerd om ons zo gezond en vitaal mogelijk door het veranderlijke leven te helpen. Zo’n beetje alles wat je eet, drinkt, denkt, doet, voelt en ademt (of juist niet) heeft invloed op je genen.

 

In dit programma leer je wat jouw genen op dit moment in de weg zit, maar vooral hoe je jouw genen kunt optimaliseren, waardoor ook jij eindelijk optimale gezondheid kunt ervaren. Na dit programma weet je precies:

Gezonde maaltijd

Voeding

Wat je wél en niet kan eten, maar vooral wat je nodig hebt voor optimale genen.

Slaap van de vrouw

Slaap

Hoe je weer heerlijk diep kunt slapen en energiek wakker wordt

Sportschool trainer

Gewicht

Hoe je moeiteloos op je natuurlijke gewicht raakt en blijft

Ijs eten

Honger

Hoe je van je cravings afkomt en nooit meer oncontroleerbare honger hebt

Yoga sessie

Brein

Hoe je je brein kunt optimaliseren voor meer focus, energie en creativiteit

Bejaard Paar beoefenen van Yoga

Vitaliteit

Hoe je fit, vitaal en sterk oud kan worden, zonder uren in de gym te hoeven staan

En natuurlijk; hoe je je (ongeboren) kinderen de meest waardevolle basis voor gezondheid mee kan geven.

Allemaal door een combinatie van het beste van beide werelden: Enerzijds door het toepassen van de schat aan moderne kennis van het menselijk lichaam, anderzijds door terug te gaan naar de essentie om gebruik te maken van de eeuwenoude wijsheid van de natuur die altijd al in je zat.

Onze genen reageren op ons gedrag, wat we eten, drinken, denken, inademen en alles wat we doen of juist niet doen

"Epi" is Grieks voor "bovenop". Epigenetica verwijst daarom naar de leer rondom het besturingsmechanisme dat bovenop je genen ligt.

 

Juist dit mechanisme maakt je genen dynamisch, waardoor ze constant leren en zich aanpassen. De belangrijkste ontdekking is dat je hierdoor controle hebt over je genen door het beïnvloeden van je leefstijl, dieet, gedrag en je leefomgeving.

Dat is waar dit programma om draait: het optimaliseren van bepalende omgevingsfactoren, zodat jij optimale gezondheid gaat ervaren. Je hebt namelijk vast iets wat je graag zou willen veranderen aan hoe je eruit ziet of hoe je je voelt. Misschien heb je zelfs gezondheidsproblemen?

De wetenschap vanuit de epigenetica geeft jou de sleutel tot het upgraden van je lichaam en geest op het diepste niveau: je genen.

De Epigenetica Blueprint leert jou wat je nodig hebt voor deze upgrade. Stap voor stap, cel voor cel, bereik jij je genetisch potentieel. Zo krijg je de controle weer terug over jouw optimale gezondheid.

Een echte eye opener!

Scherm­afbeelding 2023-01-05 om 17.59.49.png

"Dit programma is een echte eye-opener geweest. Het heeft me alle handvatten gegeven om m'n gezondheid te verbeteren! Ik dacht zelf dat ik gezond bezig was, totdat ik een totaal andere kijk kreeg op voeding, slaap, beweging en de mind. Wat het precies doet en welke invloed het heeft op hoe ik me voel, vooral mijn hersenen, energie en uiterlijk. Ik slaap beter, ben afgevallen en kan me veel beter concentreren."

Damian Altenburg

Education

2015-2017

Degree
University Name

Briefly describe your degree and any other highlights about your studies you want to share. Be sure to include relevant skills you gained, accomplishments you achieved or milestones you reached during your education.

2011-2014

Degree
University Name

Briefly describe your degree and any other highlights about your studies you want to share. Be sure to include relevant skills you gained, accomplishments you achieved or milestones you reached during your education.

2007-2010

Degree
University Name

Briefly describe your degree and any other highlights about your studies you want to share. Be sure to include relevant skills you gained, accomplishments you achieved or milestones you reached during your education.

I want to join the webinar,
Sign me up!

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page